processing leckék

processing leckék

A Processing az Arduinohoz köthető oly módon, hogy a kezelőfelülete és a programnyelv szintaxisa ugyanolyan mindkettőnek. Az Arduinoval fizikai eszközöket vezérelhetünk, még a Processing egy grafikus kimenetű szoftver. Az alábbi blogon olvashatjátok a hivatalos leckék magyar nyelvű fordítását. Természetesen ennél sokkal több dologra képes a szoftver, különféle könyvtárak is letölthetőek az extra funkciók eléréséhez.

Arduinoból soros porton át adatokat küldhetünk a Processinghez, amivel ott bármit kezdhetünk, például vizualizálhatjuk is. Visszafelé is működik ez a kommunikáció.

Advertisements

About harsanyireka

Réka is a Founder of Connected Bodies Team. She graduated from MOME in Media Design. She has contributed to a wide variety of projects at Kitchen Budapest, the innovation lab of Magyar Telekom, as a media designer. She earned her DLA degree in 2016. Her research theme is Sensor Based Interactions in Fine Art. She is mainly interested in human-computer interaction, object-based interface prototypes and bio-sensors. harsanyireka.net

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: